Hyra ut din bostad?

Kontaktuppgifter

Boendebeskrivning

Hur fungerar det att hyra ut?

Vi söker ständigt efter centralt placerade boende för kort- och/eller långtidsuthyrning. Om ni kan hyra ut till de stora evenemangen på din destination, så får ni gärna återkomma till oss, så hjälper vi er att skapa en profil.

Så här fungerar det….

  1. Skapa profil Börja med att skicka in en intresseanmälan till oss (se formulär till vänster). Vi kommer sen att hjälpa er att skapa en profil med beskrivning och bilder på ert boende, men ger också förslag på en rimlig ersättning per natt, baserad på läge, komfort, antal sovrum, antal bäddar etc. När profilen är klar, så bestämmer vi en tid för möte, där vi verifierar beskrivningen och tar bilder om inte detta finns sen tidigare.
  2. Uppdatera profil och bokningskalenderEfter att ni har kompletterat och godkänt profilen med tillhörande villkor, så kan ni logga in på www.greatliving.se och lägga till fler detaljer kring ert boende. Ni styr helt själva när ni vill hyra ut genom att skapa tillgänglighet (bokningsbara perioder) för ert boende. Allt detta sköts via inloggning på www.greatliving.se, där ni ser en kalender med aktuella evenemang på er destination.
  3. Bokning När ni har uppdaterat bokningskalendern, så blir ert boende tillgängligt för bokning via www.greatliving.se. Vid bokning får ni omgående en bokningsbekräftelse via sms och e-post. En mer detaljerad bokningsbekräftelse finns senare tillgänglig via inloggning på www.greatliving.se, med kontaktuppgifter till gästen, datum för uthyrning, total ersättning etc. I samband med en uthyrning tillhandahåller Great Living avtal och villkor mellan er som hyresvärd och hyresgästen samt hantering av betalning.
    Ni kan läsa om villkor för uthyrning här.
  4. Uthyrning Ni står för en ren och fräsch bostad med handdukar, renbäddade sängar, basfrukost*, och sist men inte minst, ett trevligt värdskap mot gästen. I samband med ankomst visar ni gästen ert boende och lämnar över nycklar och övriga instruktioner. Gästen kan checka in mellan 17.00 – 21.00, om inget annat har överenskommits med gästen innan.
  5. Utvärdering Efter uthyrning lämnar gästen tillbaka nycklarna och du kan i lugn och ro besiktiga bostaden. Gästen får också en chans att utvärdera hur allt har fungerat. På så sätt kan både Great Living som förmedling och ni som värd bli ännu bättre.